Shiseido Adventskalender 2021

Shiseido Adventskalender 2021 Review

Vandaag unboxen we voor jullie de Shiseido Adventskalender van 2021. Lezers die ons al langere tijd volgen weten dat wij allebei fan zijn van Shiseido producten. Wilma heeft in de loop der tijd al veel Shiseido make-up geprobeerd en verschillende huidverzorginslijnen. En ik heb vooral veel huidverzorging van dit mooie merk geprobeerd. Shiseido bestaat al meer dan 140 jaar en vindt haar oorsprong in Japan. De oprichter van Shiseido, Arinobu Fukuhara, opende in 1872 de eerste Westerse apotheek in Japan. Sindsdien smelt Shiseido Oosterse en Westerse filosofieën en innovaties samen in hun producten. Leuk feitje: in 1888 lanceerde Shiseido de eerste tandpasta die ooit in Japan verkocht werd.

Klik hier om meer reviews van Shiseido producten te lezen.

 

Over de Shiseido Adventskalender 2021

Shiseido Adventskalender 2021 Review

 Volg jij ons al op Instagram?

In de adventskalender van 2021 van Shiseido zitten 24 Shiseido producten. Vanaf 1 december kun je dus aftellen naar Kerstmis met elke dag een Shiseido cadeau. De adventskalender beeldt Tokio uit met op de achtergrond een Hanabi show (vuurwerk show). In het specifiek wordt de wijk Ginza uitgebeeld, een chique wijk in Tokio. Hier werd ook de eerste Westerse apotheek van Japan werd geopend door Arinobu Fukuhara.

 

Spoileralert

 

Inhoud van de Shiseido Adventskalender 2021

Shiseido Adventskalender 2021 Review

Shiseido Adventskalender 2021 Review

Shiseido Adventskalender 2021 Review

De adventskalender van Shiseido bevat een aantal fullsize producten, een aantal luxe ‘grote’ testers en een aantal testers. Op de foto’s hierboven hebben we de volledige inhoud zo goed mogelijk proberen vast te leggen. Shiseido heeft voor alle leeftijd categorieën een aparte lijn huidverzorging. Maar ook een aantal lijnen die meer gericht zijn op een huidprobleem en dus met iedere leeftijd gebruikt kunnen worden. In de adventskalender zitten van een aantal van deze lijnen een paar producten. Hieronder hebben we een volledige lijst van de inhoud van de Shiseido adventskalender opgenomen. Ook hebben we een link gemaakt (roze) van de producten waar wij al een losse review over hebben geschreven. Klik op de links om naar onze reviews te gaan.

 

 

Conclusie

Shiseido Adventskalender 2021 Review

Mijn eerste indruk van de Shiseido adventskalender is denk ik die van iedereen: zooo, die is mooi. Die moet ik hebben, haha. Ik vind de variatie van producten die erin zit leuk. Niet alleen kun je hem nu (bijvoorbeeld!) samen met je moeder kopen en de producten delen. Maar je kunt ook zelf op een relatief voordelige manier verschillende lijnen en producten van Shiseido uitproberen. Daarnaast zitten er een aantal fullsize make-up producten in die erg mooi zijn. Deze gaan wij later nog in een losse review voor jullie reviewen. Ik heb veel producten van Shiseido gehad in mijn leven en die zijn lang niet allemaal gereviewed op Beautytijd. Zo heb ik de oudere WASO lijn best lang gebruikt. Inmiddels is deze lijn omgegooid qua verpakkingen én producten, dus ik ben daar erg benieuwd naar. Maar ook Ultimune en de reinigers van Shiseido vind ik top.

Het wordt nog een lastige klus, het verdelen van deze kalender 😉 . Wij vinden het voor Shiseido fans of mensen die al een tijdje benieuwd zijn naar het merk in elk geval een must-have!

 

De Shiseido Adventskalender 2021 is te koop bij Douglas voor € 90,00 (dit is de prijs met 27% korting, de originele prijs is € 123,59). Klik hier om de adventskalender van Shiseido te bestellen.

 

Deze review bevat een gekregen artikel. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *