fbpx

Beautytijd | Eveline | week 27 & week 28

Beautytijd | Eveline | week 27 & week 28

In deze nieuwe categorie ”Beautytijd” ga ik bloggen over mijn leven en de hoogtepunten die ik meemaak per twee weken. Wilma zal in verloop van tijd hetzelfde gaan doen, als zij haar werkzaamheden rondom de Braderie in het Ginneken Breda heeft afgerond! Wij vinden het belangrijk dat jullie wat meer te lezen krijgen over ons en niet alleen over beauty. En denken dat dit een leuke persoonlijke touch aan Beautytijd gaat geven. De komende weken zal er meer gaan veranderen op onze beautyblog, maar alleen maar ten positieve! Zo zullen wij een stuk meer beauty reviews gaan posten, met meer structuur en regelmaat. En daarnaast komt dus deze nieuwe categorie ”Beautytijd” bij, voor een kijkje in ons persoonlijke leven!

Week 27

Spanje – Rusland in het zwembad en Zonnig!

Tv kijken in het zwembad | Beautytijd | Eveline

Deze foto is op 1 juli gemaakt, het was toen nog WK en Spanje speelde tegen Rusland. Omdat het zo warm was kwamen mijn broer Walter en Niels op het briljante idee om een TV aan de rand van het zwembad te zetten. En zo geschiedde. De mannen hebben heel de middag TV gekeken vanuit het water en ik lag lekker met mama in de zon. Daarna gingen Niels en ik nog even langs bij onze vrienden bij Zonnig! Dit is een feestje wat wekelijks plaatsvindt bij Strand Binnen in Breda.

Zonnig! | Beautytijd | Eveline

Poké Bowl eten bij Kahuna Breda

Poké bowl | Beautytijd | Eveline

Volg jij ons al op Instagram?

Met mijn beste vriendin Katie startte ik de week meteen goed! Maandagavond gingen we een heerlijke Poké Bowl eten in het zonnetje op de Ginnekenmarkt. Mijn moeder woont in het Ginneken en ik heb er voordat ik ging samenwonen met Niels ook een aantal jaar gewoond. Met mijn andere bedrijf, ICY Communications, beheer ik de Facebookpagina van het Ginneken Breda en ik heb de website gebouwd. Het Ginneken is eigenlijk een soort ”chique dorp” naast Breda waar je kunt winkelen, terrassen en eten. Ook kun je er prachtige wandel- of fietsroutes doen in en rondom het Markdal en het Mastbos. Kortom, kom je ooit in de buurt van Breda dan is het Ginneken een must visit 🙂 .

Week 28

Bootje varen in Breda

Niels en Eveline | Beautytijd | Eveline

Bootje varen | Beautytijd | Eveline

De rest van de week was vrij standaard, ik ging naar werk en chillde veel met Niels en James. Zaterdag gingen we gezellig bootje varen in de Bredase singels! We hebben met een aantal vrienden een bootje gehuurd via Beleef Breda en veel drankjes en hapjes meegenomen aan boord. Ideaal. Wat een heerlijke manier om de dag te spenderen met dit warme weer! Je ziet mij hier de volgende selfie maken met mijn lieve vriendinnetje Ilona:

Bootje varen | Beautytijd | Eveline

Kijk ook even naar deze prachtige foto van Niels. Deze heeft Sanne (de beautiful blonde, klik hier om de CAKE THAT FACE post te lezen waarin ik haar opmaakte) gemaakt met haar nieuwe iPhone X. Wat een mooie foto’s maakt dat ding, niet normaal.

Niels | Beautytijd | Eveline

Homemade kroketten door papa

Zelfgemaakte kroket | Beautytijd | Eveline

Ik heb het niet zo naar mijn zin op mijn huidige werk. Dit is ook de reden dat ik met lunch vaak of even snel naar huis ga en met Niels lunch (hij is consultant en werkt veel vanuit huis) of bijvoorbeeld naar mijn vader ga. Deze lunch had ik ontzettend veel geluk, papa en Walter hadden zelf kroketten gemaakt en die waren heer-lijk!

De dag erna ging ik even langs mijn kleine boefje. Kijk nou hoe hij erbij zat zo’n blik in zijn ogen van ”mama, please don’t leave me again”. Hahaha.

James the cat | Beautytijd | Eveline

Catit voor James

Catit | Beautytijd | Eveline

Ik koop graag dingen voor James. Zo krijgt hij elke maand een nieuw speeltje (jaja, ”mijn kind” wordt goed verwend). En koop ik graag voer en kattenbakvulling op advies van de dierenarts. Dit is een stuk duurder dan de ”standaard” of merkloze producten van de supermarkt, maar wel gezonder voor je beestje. En omdat ik zoveel van James houd en mijn vorige kat Pip te jong ben verloren wil ik alles nu graag heel erg goed doen. Op de foto hierboven zie je een luchtreiniger voor gesloten kattenbakken. Deze niet giftige filterpads reduceren schadelijke ammoniakgassen tot 80%. Het kost geen drol dus dan denk ik; better safe than sorry!

James the cat | Beautytijd | Eveline

Lief is hij hé?

Smashbox + VLADA

Smashbox + VLADA | Beautytijd | Eveline

Smashbox + VLADA | Beautytijd | Eveline

Ik liep deze bijzondere limited edition collectie van Smashbox en makeup artiest VLADA al een tijdje te eyeballen. Toen ik zag dat hij te bestellen was bij Douglas sloeg ik meteen mijn slag! Ik kocht de highlighter (klik hier om de review te lezen) en de liquid lipstick (klik hier om de review te lezen).

Sugarbearhair

Sugarbearhair | Beautytijd | Eveline

Deze week at ik mijn laatste Sugarbear. Ik wil al zolang ik me kan herinneren lang haar en ga net zo lang door met het testen van haar vitamines, haar supplementen, shampoos, conditioners en maskers totdat ik het magische middel vind wat mijn haar laat groeien tot mijn onderrug. Alle tips zijn meer dan welkom 🙂 ! Een review van de Sugarbearhair haar vitamines volgt snel.

Nieuwe baan!

Nieuwe baan | Beautytijd | Eveline

Zoals ik eerder in deze blog post al benoemde, ben ik niet gelukkig op mijn huidige werk. Ik ben Online Marketeer bij een Internetbureau, maar het werk hier is te technisch voor mij. En te weinig gefocust op social media. Ook vind ik de sfeer onderling niet helemaal relaxt. Het leven is te kort om op een plek te blijven zitten waar je niet gelukkig bent, dus ben ik op zoek gegaan naar een andere baan. Deze had ik al vrij snel gevonden. Ik ga aan de slag als Project Manager Social Media! De klik tussen mij en de eigenaar en office manager was er al meteen vanaf het eerste sollicitatiegesprek. Wat een ontzettend fijne sfeer hing er daar. Ik was meteen enthousiast! En zij gelukkig ook. Vanaf half augustus werk ik hier 24 uur per week. Ik werk nu 40 uur per week en merk dat dit teveel is naast het hebben van mijn eigen bedrijf ICY Communications én Beautytijd. Het plan is om naast mijn werk als Project Manager vol gas te geven op Beautytijd, dus verwacht heel veel reviews de komende tijd!

Tapas avond met mama en Walter

Tapas avond | Beautytijd | Eveline

Caprese | Beautytijd | Eveline

Als afsluiter van de week ging ik zelf tapas maken met mama en Walter. Niels was die ochtend naar Budapest vertrokken voor een gametoernooi. Wij gamen allebei, maar hij is een heel stuk beter dan ik, haha. Hij gaat met zijn team (gesponsord) naar toernooien om daar te strijden voor de hoofdprijs. Het is natuurlijk super tof om verschillende landen te mogen bezoeken om hier te gaan gamen. Ze zijn derde geworden en Niels is ook nog genomineerd voor ”Player of the Tournament”. Zo leuk voor hem en ik voel me dan echt een trotse girlfriend haha! De dag hierna vertrok ik met mama naar Lille om schandalig te shoppen, maar dit komt in de volgende Beautytijd weekblog aan bod.

James the cat | Beautytijd | Eveline

En nog een foto van mijn dikkie als afsluiter!

Fijne week iedereen!

xxx

Eveline

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *